despre

Dream On Band inseamna 100% pasiune. Este un proiect care s-a nascut din dragoste pentru muzica. Nu suntem doar o trupa cover, suntem cei care iti garanteaza o atmosfera senzationala. Ne ocupam de tot ce tine de partea muzicala astfel incat sa nu trebuiasca sa inveti acum ce inseamna backline, unde se pozitioneaza schela de lumini si de unde sa faci rost de un DJ. Playlistul variat iti va oferi lejeritatea de a alege exact ce iti doresti pentru ca evenimentul tau sa fie exact asa cum ti l-ai imaginat. Te asteptam sa ne suni sau sa ne scrii pentru a contura oferta potrivita evenimentului tau.

Ioana Satmari

– solist vocal-
Cant de cand ma stiu. Mare fan rock clasic, glam si blues. Iubesc muzica frumoasa, animalele si sa zbor✈
Nu ma dau in vant dupa chestiile elegante in general si uneori sunt putin prea sincera pentru binele meu.

Dupa cum se vede nu ma pricep la prezentari:))  „Dream on” pentru ca visul e sa las la randul meu ceva muzica faina in urma.

George Flurche

-solist vocal-

In anul 2009 am inceput sa studiez chitara, in paralel dezvoltandu-mi abilitatile vocale, avand primele contacte cu scena la diverse spectacole locale. In 2011 am inceput sa sustin spectacole solo, in pub-uri sau la evenimente publice, urmand ca diferenta de nivel intre abilitatile vocale si cele de instrument sa fie din ce in ce mai mare.

In 2012 am intrat pentru prima data intr-o trupa, urmand ca natura evenimentelor la care cantam sa se diversifice.

Desi eram solist vocal in trupa de coveruri, in paralel am compus in perioada 2011 – 2015 peste 30 de melodii. Instrumente: – Vocal – Chitara – Pian

Genuri muzicale: Pop, Blues, Soft rock, Folk, Dance

Cristian Galițî

– chitara bass –
Am ales această meserie pentru că mă reprezintă în totalitate, neputând să mă dedic altei meserii cu la fel de multă bucurie și entuziasm.
Încă de la o vârstă fragedă mi-a fost pusă chitara în brațe de către tatăl meu, fapt care mi-a trezit chemarea către muzică…
Primele pregătiri le-am avut în timpul clasei a 6-a , după care am hotărât să fac un pas mai serios în direcția acestei arte, înscriindu-mă în clasa a 8-a la Liceul De Artă din Galați.
Acolo am studiat chitara clasică, teoria muzicală, armonia și câteva săptămâni de cântat la contrabas.
Studiile mele de la conservator la secția jazz – bas mă vor ajuta să-mi fac publicul fericit cu o interpretare a muzicii la nivelul așteptărilor.
Membrii trupei Dream On sunt muzicieni versatili, care îmbrațișează muzica veche dar și cea noua, asigurând astfel un eveniment reușit.

Valentin Troancă

– chitara solo –
Ma ocup cu muzica intr-un fel sau altul de la varsta de 6 ani, am inceput cu vioara, cant la chitara de peste 30 de ani, imi place in egala masura sa cant o diversitate de genuri muzicale: rock, blues, pop, muzica usoara, folclor.
Am cantat de-a lungul timpului in mai multe trupe, cel mai lung si important proiect pana la Dream On Band a fost Inalta Societate, o trupa fondata impreuna cu un prieten in anii 90 si care a avut sansa sa aiba de-a lungul timpului mari solisti vocali cu voci extraordinare, Ioana Satmari si Mihai Chitu – castigator la Vocea Romaniei in 2013.
Impreuna am invatat, am experimentat, am evoluat, am cantat prin cluburi.
Dream On Band este cel mai recent proiect, inceput impreuna cu Ioana Satmari, alaturi de colegii mei actuali, tineri si foarte buni muzicieni.
Impreuna vrem sa obtinem cel mai important trofeu pe care il poate dobandi un artist, aprecierea publicului!
Piese proprii si coveruri, toate au sens numai daca publicul le apreciaza.
Muzica este o parte minunata a vietii care trebuie impartasita cu ceilalti.

Paul Coman

– tobe-
Muzica mi-a placut de cand ma stiu dar de cantat m-am apucat pe la varsta de 11 ani la clape, autodidact.
Mai tarziu, in liceu, am cantat ca si clapar in diverse trupe de rock, pop rock, funk etc.
Tot in liceu am inceput sa ma joc la tobele colegilor de trupa si mi-am dat seama ca toba este un instrument mai spectaculos.
La scurt timp mi-am cumparat primul set de tobe si am cantat cu diverse trupe de diferite genuri.
In paralel am studiat pianul la scoala populara de arte si mai apoi am urmat cursurile facultatii de muzica.
Dupa numeroase colaborari ca si tobosar am ajuns in formula Dream On… O gasca de oameni faini, dedicati, veseli, talentati si nu in ultimul rand profesionisti.

Virgil Duțan

– claviaturi-
Am invatat sa cant la pian inainte sa invat sa scriu si sa citesc.
Poti sa-mi iei tot ce-am mai scump pe lume
Poti sa-mi iei zilele, noptile sau anii de vrei
Dar sa nu-mi iei niciodata MUZICA (si trupa DREAM ON:))) )